Opening StudieBlik groot succes!

Veel animo voor de gezellige opening aan de Emingaheerd

Zaterdag 13 mei 2017 vierde StudieBlik de officiële opening van de nieuwe locatie aan de Emingaheerd. Iedereen was van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op de plek waar kinderen begeleid kunnen worden bij hun huiswerk en bijles kunnen krijgen in de vakken waar verbetering gewenst is. De opening werd groots gevierd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedereen kon deze zaterdag bijvoorbeeld ervaren hoe het is om dyslectisch te zijn, hoe snel je eigenlijk kunt lezen, hoe een tempotoets eruit ziet en wat voor spelletjes er allemaal in de rekenkoffer van StudieBlik zitten. Er werden rekenkleurplaten ingekleurd, Fokke en Sukke kwartet gespeeld en er werden binnen groepjes vragen gesteld uit het ‘Billetjes bloot spel’ en het ‘Blote billen spel’. Naast familie, vrienden, collega’s en leerlingen toonde ook lokale ondernemingen en de gemeente interesse in de opening. Uiteraard werd de opening gestart met het aansnijden van een mooie en lekkere taart. De sfeer was er goed!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegelijkertijd werd ook een nieuwe vorm van ondersteuning bekend gemaakt: Het brugklaspakket! Het pakket is bedoeld om kinderen de eerste drie maanden van het voortgezet onderwijs te begeleiden bij alle zaken die komen kijken in de brugklas. Hier was een grote vraag naar vanuit ouders. Aan de Emingaheerd is er voldoende ruimte en kennis om dit te kunnen bieden. Mocht u hier meer informatie over willen, kijk dat vooral even op deze pagina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De dag was een groot succes en we kijken met een fijn gevoel terug. Bedankt iedereen! En wellicht tot een volgende keer.