Brugklaspakket

Start je brugklas goed!

De brugklas is een spannende en ingewikkelde tijd. Ineens wordt er veel meer van je verwacht en ben je zelf verantwoordelijk voor je voortgang. Je hebt te maken met roosters, huiswerk, proefwerken, toetsen, veel verschillende leraren en nieuwe vrienden. Wij begrijpen goed dat iedereen wel een handje op weg geholpen kan worden. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden! Met dit pakket leer je bij StudieBlik in no-time hoe je de brugklas overmeestert!

 

Het maken van huiswerk

Het plannen van huiswerk en proefwerken

Het maken van werkstukken

Het leren van toetsen

Het abonnement wordt afgesloten voor de duur van drie maanden. Na deze drie maanden wordt het abonnement automatisch stopgezet.
Leerlingen hebben recht op twee dagdelen begeleiding per week. Tijdens de begeleiding mogen leerlingen gebruikmaken van alle faciliteiten die StudieBlik biedt. Denk bijvoorbeeld aan: laptops voor het maken van werkstukken en online leren, werkmateriaal (papieren, schrijfgerei, stickers enz.), boekensteunen, boeken en oefenmaterialen. Alles wat nodig kan zijn voor een succesvolle start!

Het brugklaspakket kost €99,- per maand. Het brugklaspakket kan ingezet worden van maandag tot en met vrijdag tussen 13.30 en 18.00 uur. Vaak zien wij dat het fijn is om na deze periode de ondersteuning aan te houden. Uiteraard zorgen wij dan voor een passend aanbod.

Even alles op een rij:

  • Maar 99,- euro per maand
  • Na 3 maanden stopt het abonnement automatisch
  • Twee dagdelen in de week tussen 13:30 en 18:00
  • Leer tips & truuks waar je je hele schooltijd wat aan hebt
  • Maak gebruik van alle middelen bij StudieBlik
  • Ervaar hoe fijn het is met begeleiding

Neem contact op over het brugklaspakket

Vraag of aanmelden? Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op!